Köpvillkor

FÖRETAGSINFORMATION

Pysselexpressen ägs av Beachbum Invest AB, org. Nr. 559126-1713.

Åsa Jättegrytsväg 7, 439 53 Åsa, Sverige

Kontakt Pysselexpressen

Email: info@pysselexpressen.se

Telefon:  0763-194789 (mån-fre kl. 9-15)

Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inklusive moms (25%)

FRAKT

Priset för Pysselexpressens paket är angivet inklusive frakt.

Betalning

Pysselexpressen erbjuder betalning med kort via Stripe.  Du kan betala med Visa eller MasterCard. Dina kortuppgifter lagras aldrig hos oss utan skickas krypterat via Secure SSL och lagras hos Stripe. Betalning av varan görs i förskott.

BEKRÄFTELSE

Vid mottagen order skickar vi automatiskt ut en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Det är därför viktigt att du angett din riktiga e-postadress bland dina uppgifter. Spara mailet med orderbekräftelsen för att underlätta eventuell kontakt med oss kring din beställning.

LEVERANS

Pysselexpressens paket skickas med Post Nord. Pysselexpressens paket levereras i så kallade brevpack som är tunna paket gjorda för att levereras direkt i brevlådan. Om paketet ändå inte får plats i brevlådan så lämnas det på ditt närmaste utlämningsställe och du kommer att få avisering.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Reklamation

Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Pysselexpressen skriftligen eller muntligen om felet. Pysselexpressen kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick. Du står själv för returfraktkostnaden.

För att returnera/ångra ditt köp, kontakta Pysselexpressen skriftligen (info@pysselexpressen.se ) I ditt meddelande måste det tydligt framgå att du ångrar dig och vad du önskar returnera.

Personupplysningar

När du gör en beställning hos Pysselexpressen uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Pysselexpressen kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. . Enligt gällande datalagstiftning har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss på info@pysselexpressen.se för frågor om personuppgiftshantering.