Köpvillkor

FÖRETAGSINFORMATION

Pysselexpressen ägs av Beachbum Invest AB, org. Nr. 559126-1713.

Åsa Jättegrytsväg 7, 439 53 Åsa, Sverige

Kontakt Pysselexpressen

Email: info@pysselexpressen.se

Telefon:  0763-194789 (mån-fre kl. 9-15)

 

PRODUKTINFORMATION OCH PRIS

Priser

Alla priser är inklusive moms (25%) och anges i svenska kronor (SEK).

Produktinformation

Priset för Pysselexpressens paket är 129 SEK (inkl. frakt).

Prenumeration

Pysselexpressens pysselpaket säljs som tillsvidareprenumerationer under produktnamnet ”Prenumeration”. Priset är 129 SEK (inkl. frakt) per månad.

Vid köp av prenumeration sparas kortuppgifterna och beloppet dras sedan den 27:e varje månad. Genom köpet av löpande prenumeration godkänner du att vi får debitera prenumerationsavgiften månadsvis fram till dess att uppsägning sker. Pysselexpressen skickar ut ett paket per månad, dvs. 12 paket under ett kalenderår.

ENGÅNGSKÖP

Det går även att köpa Pysselexpressens pysselpaket utan att teckna en prenumeration. Priset är 129 SEK (inkl. frakt). Beloppet debiteras direkt, utskick görs enligt angivelse i produktionformationen till angiven leveransadress.

 

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Leverans

Pysselexpressens paket skickas den 7:e i varje månad. Om ditt köp genomförs och betalning är oss tillhanda senast den 27:e i månaden så kommer du att få kommande månads pysselpaket. Exempel, köp genomförs den 12 oktober, beloppet dras från kortet den 27:e oktober och utskick från oss sker den 7:e november.

Leveranssätt

Pysselexpressen skickar med Varubrev Ekonomi via Post Nord. Pysselexpressens paket levereras i så kallade brevpack som är tunna paket gjorda för att levereras direkt i brevlådan. Om paketet ändå inte får plats i brevlådan så lämnas det på ditt närmaste utlämningsställe och du kommer att få avisering.

Frakt

Pysselexpressens priser inkluderar frakt.

Betalning

Pysselexpressen erbjuder betalning med kort via Stripe.  Du kan betala med Visa eller MasterCard. Dina kortuppgifter lagras aldrig hos oss utan skickas krypterat via Secure SSL och lagras hos Stripe. Betalning av varan görs i förskott. Se mer information under avsnittet PRODUKTINFORMATION OCH PRIS.

Personupplysningar

När du lägger din beställning hos Pysselexpressen uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Pysselexpressen kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. . Enligt gällande datalagstiftning har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss på info@pysselexpressen.se för frågor om personuppgiftshantering.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning

Som prenumerant kan du när som helst välja att avsluta prenumerationen. Om du väljer att avsluta din prenumeration så måste det ske via mail till info@pysselexpressen.se senast den 10:e i månaden för att avbeställa kommande månads paket.

Reklamation

Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Pysselexpressen skriftligen eller muntligen om felet. Pysselexpressen kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick. Du står själv för returfraktkostnaden.

För att returnera/ångra ditt köp, kontakta Pysselexpressen skriftligen (info@pysselexpressen.se ) I ditt meddelande måste det tydligt framgå att du ångrar dig och vad du önskar returnera.