Djurkort

Visst känns det lite extra personligt med ett egentillverkat födelsedagskort? Vi hade så roligt när vi kom på olika djur till våra kort. Hoppas att du hittar inspiration till att skapa dina egna djurkort. Ännu fler inlägg kommer, det här var så kul! Vi använde det här pysselkitet:  Djurkort pysselkit 1

LEJON

Till lejonet använde vi det gula kortet och filten. Klipp bitar av den gula filten. Limma fast i en cirkel på kortet och måla ditt ett lejonansikte. Om du känner dig osäker så måla först tunt med blyerts som du kan sudda. När du är nöjd är det bara att fylla i med tuschpennan.

BJÖRN

  

Till björnen klippte vi ut öron i kortet. Om du vill kan du göra en mall av ett vanligt papper som  du ritar efter för att se hur du ska klippa i kortet. Vi använde den rosa filten för att göra kinder och ludd till öronen. Bara fantasin sätter gränser. Kanske ska björnen ha en rosa nos?

KROKODIL

  

Det gröna kortet passade bra för att göra en krokodil. Vi klippte av hörnen på ena sidan av kortet för att skapa en spetsig nos. Sen klippte vi ut två tandrader i den vita filten och en rosa tunga. Limma fast tänder och tunga på insidan av kortet. Rita dit näsborrar och fäst rullögonen som medföljer.

I pysselkitet medföljer tre runda guldklistermärken som är snygga att klistra på kuverten.

Pysselkitet hittar du i shopen här: Djurkort pysselkit 1

PYSSELEXPRESSEN

– ROLIGT & ENKELT –